Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвя се много бързо
От смути до чипс от киноа
Вижте как да приготвите рецептата
Изпълненията им претворяват наследството на традиционния фолклор във въздействащо съвременно изкуство
Предлагаме ви изпитана рецепта за най-бързият хляб, който може да направите в домашни условия
Кметът Жельо Вардунски приветства турските партньори, които бяха посрещнати по стар български обичай с хляб и сол
Приготвянето на това ястие е сравнително лесно и не са ви нужни много продукти
Пресъздадени са фолклорни образци от цялата етническа територия на България
Ултразвукът навлиза като метод за диагностика в медицината едва през 1963 г.. Дотогава – сол, игли и махала разкривали момче или момиче ще имате
Хлябът с квас се приготвя чрез ферментация вместо с готова мая